Dudson

Excl. btw

Dudson, opgericht in 1800, heeft een trotse erfenis van het produceren van servies speciaal voor de horecamarkt.

Haar positie als innovator binnen deze markt wordt geïllustreerd door de erkenning en daaropvolgende ontwikkeling van een sterker type verglaasd porselein voor industrieel gebruik in 1891.

Dit was veel internationale concurrenten ver vooruit en essentieel om de weg vrij te maken voor technische ontwikkeling in cateringproducten.

Vakmanschap, vergezeld van authentiek en inspirerend design, vormden de kern van de ontwikkeling van het merk tot een wereldwijd erkend symbool van stijlvolle voedselpresentatie.

Meest recent spraken de Harvest- en Evo-reeksen tot de verbeelding van chef-koks en horecagelegenheden over de hele wereld, aangezien de presentatie van voedsel centraal staat.

In april 2019 kocht Churchill China PLC het merk Dudson om zijn gastvrijheidsfocus te versterken en meer diepte en variatie aan zijn eigen portfolio toe te voegen. Zo luidt een nieuw en opwindend tijdperk in voor het merk Dudson.

In dit tijdperk zullen de belangrijkste lijnen in de populaire Evo- en Harvest-reeksen en elk jaar nieuwe ontwikkelingen worden voortgezet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »