Over Non Food Company


Non Food Company is een groothandel bedrijf gespecialiseerd in horeca non food producten die we landelijk & regionaal verkopen online & offline. Wij bieden een totaal assortiment van non food producten. We bieden een groot aantal cocktail, bar accessoires, keuken materiaal, vaatwasmiddel en servies aan maar ook een zeer uitgebreid glaswerk pakket.

Non Food Company richt zich op de nieuwe horeca ondernemer die ervan bewust is dat beleving steeds belangrijker wordt in de horeca. Dit kan je uiten in je producten & presentatie. Onder onze klanten zitten onder andere restaurants, cafe’s, hotels, bistro’s, lunchrooms, catering bedrijven, bedrijfskantines, casino’s etc.

Bij een eerste gesprek horen we graag wat je plannen zijn om je bedrijf aan te passen of wat je idee is voor een nog te starten bedrijf. Met veel horeca ervaring in ons team kunnen we dan samen inschatten wat het beste past voor de inrichting van het assortiment. Wij gaan graag persoonlijk te werk en denken met je mee.

Zo zijn wij 24/7 bereikbaar via WhatsApp: +31624485565.

De producten van Non Food Company worden geselecteerd op:

  • Kwaliteit
  • Kostenbesparing
  • Efficiency
  • Veiligheid
  • Hygiëne

Wij verzenden zowel binnen Nederland als internationaal. We maken gebruik van betrouwbare distributie-partners die zijn gespecialiseerd in het transporteren van breekbare goederen.

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Goede zaken!

Neem contact met ons op

Joep, Victor & Didi

Joep, Victor & Didi

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »