Horeca wijnglas

De diverse merken binnen ons portfolio zijn met zorg gekozen. Libbey glaswerk kenmerkt zich door haar robuustheid en de sterke, slijtvaste modellen, zoals bijvoorbeeld Perception of Embassy. Deze wijnglazen zijn uit één stuk gemaakt en 'hufterproef'. Vanuit de fabriek van Royal Leerdam zijn mooie modellen zoals Magister, l' Esprit du Vin en Carre gekozen. Fortius is een glaslijn die sterk maar ook elegant is. Het merk S Luigi Bormioli staat bekend om het mooie design en zeer goede kwaliteit. Maar we hebben nog veel meer mooie wijnglazen, we adviseren je graag!

Als horecaprofessional weet je natuurlijk maar al te goed dat niet alleen het soort wijn en de tempratuur bijdraagt aan de smaakbeleving van wijn. Ook het glas heeft hier veel invloed op. Iedere wijnsoort, rood of wit, bubbels of geen bubbels, ze smaken het lekkerst uit een glas dat er perfect bij aansluit.

Heb je een nieuwe wijn op de kaart staan en ben je op zoek naar dat perfecte glas? Dan ben je bij NFC aan het juiste adres. Met ons ruime en zorgvuldig gekozen assortiment zit het perfecte wijnglas er vast en zeker tussen. Heb je advies nodig of ben je op zoek naar een wijnglas met je eigen logo? Neem dan contact met ons op.

Excl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »