Bar accessoires

Bar accessoires 

Non Food Company heeft een groot aanbod met bar accessoires die elke bartender zou moeten hebben achter de bar. Wij bieden artikelen aan om de lekkerste cocktails te bereiden, maar daarnaast hebben wij ook velen andere praktische bar tools. Van de basis tot exclusieve bar accessoires, bij ons vind je het allemaal! Het assortiment is samengesteld op basis van ervaringen van bartenders én op basis van ervaring van ons eigen team, waarbij veel horeca kennis aanwezig is. Heb je vragen over onze artikelen of wil je advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!  

Ons diverse bar accessoires aanbod

Wij hebben een erg divers aanbod aan bar tools in ons non-food assortiment. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld handige dienbladen; groot én klein. Verder hebben wij alle benodigdheden om de perfecte cocktail te maken, zoals cocktailshakers, schenktuiten of een citruspers. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook wijnkoelers en ijsemmers. Naast deze producten, hebben wij nog veel meer andere bar accessoires. Neem gerust eens een kijkje door ons gehele assortiment.     

Cocktailglazen

Naast onze handige bar accessoires waarmee je de lekkerste drankjes voor jouw gasten creëert en serveert, bieden wij ook mooie cocktailglazen aan waar het drankje in geserveerd kan worden. Elke cocktail verdient zijn eigen glas! Bekijk eens ons cocktailglazen assortiment en kies de perfecte glazen voor de cocktails op jouw kaart.

Neem contact op met Non Food Company

Ben je op zoek naar een artikel dat je niet kunt vinden in ons assortiment? Of heb je simpelweg een vraag over een specifiek artikel? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »