Verzenden & retourneren

 

Verzendkosten

Voor orders tot € 500,- excl. btw betaalt u alleen de reële vrachtkosten. U betaalt geen administratiekosten of andere fictieve kosten. De vrachtkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelling. Als u een offerte aanvraagt, staan de eventuele vrachtkosten daar op.

Orders boven € 500,- excl. btw worden franco huis geleverd op één adres in Nederland.

Voor orders met glaswerk welke op een (mini) pallet moeten worden verstuurd betaald u altijd de reële vrachtkosten.

Bij leveringen naar België worden de reële vrachtkosten doorberekend.

 

Levertijden

Levertijden zijn afhankelijk van het bestelde merk, desgevraagd staat de te verwachten levertijd op de offerte.

 

Retourneren

Mocht u na ontvangst van de bestelling tot de conclusie komen dat u niet het juiste product heeft ontvangen dan kunt u de goederen retourneren.

Mocht u na ontvangst van de bestelling tot de conclusie komen dat u niet het juiste product heeft besteld dan kunt u de goederen ook retourneren, wij berekenen u hiervoor echter wel 15% restockingskosten.

De goederen dienen ten alle tijde binnen 8 dagen geretourneerd te worden. Uitzondering  zijn speciaal voor u gemaakte  producten, zoals producten voorzien van een logo en speciaal voor u bestelde artikelen, deze kunnen alleen retour indien de fabrikant dit accepteert. Ook in dit geval worden de restockingskosten aan u doorberekend.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

De verzendkosten voor het retourneren zijn in beginsel voor uw rekening tenzij Non Food Company tot de conclusie komt dat wij mede verantwoordelijk zijn voor de niet juiste levering. De aankoopsom van het door u geretourneerde goederen zal aan u worden teruggestort na correcte ontvangst van de goederen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »