Verzenden & retourneren

Minimaal orderbedrag 

Wij hanteren een minimaal orderbedrag van €100 excl. BTW. Dit doen wij omdat wij ons voornamelijk focussen op horecaondernemingen. Bent u een particuliere klant, en wilt u een bestelling doen boven de €100, dan kunt u ook gewoon bij ons bestellen. 

Verzendkosten

  • Levering door Non Food Company binnen 's-Hertogenbosch: Gratis
  • Ophalen bij Non Food Company in 's-Hertogenbosch: Gratis
  • Verzending binnen Nederland (excl. Waddeneilanden): €10,95
  • Verzending binnen Nederland met orderwaarde boven € 850 (excl. Waddeneilanden): Gratis
  • Verzendingen naar België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Oosterijk, Hongarije en Tsjechische Republiek: €19,95

Levertijden

Levertijden zijn afhankelijk van de producten die u aanschaft. Wij raden u aan contact op te nemen over de levertijd van uw bestelling, wanneer u hier nieuwsgierig naar bent. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. 

Retourneren

Mocht u na ontvangst van de bestelling tot de conclusie komen dat u niet tevreden bent met uw producten, dan kunt u de bestelling uiteraard retourneren. Echter berekenen wij hiervoor wel 25% restocking kosten. De goederen dienen ten alle tijden binnen 8 dagen geretourneerd te worden. Uitzonderingen zijn: speciaal voor u gemaakte producten, zoals producten voorzien van een eigen logo. Deze kunnen alleen geretourneerd worden indien de fabrikant hiermee akkoord gaat. Ook in dit geval worden de restocking kosten doorberekend. De producten kunnen alleen ongebruikt én in originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn in zijn in principe voor uw rekening, tenzij wij tot de conclusie komen dat wij (mede)verantwoordelijk zijn voor de niet juist levering. De aankoopsom van de geretourneerde producten zal worden teruggestort na correct ontvangst van de producten. 

Mochten er nog vragen zijn over ons verzend- en retourbeleid, neem dan contact met ons op. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »