• Johnson Professional (Deb) Deb Instantfoam Complete (6x1L)

Deb Instantfoam Complete (6x1L)

Hypoallergeen handdesinfectiemiddel dat over de handen wordt verspreid als schuim. De snel werkende en uiterst doeltreffende formule doodt 99,999% van de meest voorkomende ziektekiemen, wat het risico op verspreiding van ziektekiemen helpt te verlagen.
Artikelnummer:
617203
Levertijd:
1 à 2 dagen
€164,95
Prijs per stuk.
Excl. BTW.

Deb staat aan de top!

Deb Group wil het welzijn van klanten en medewerkers van bedrijven en organisaties steeds opnieuw vooropstellen. Hiervoor bieden ze een uitgebreid gamma aan skin-careproducten aan. Om iedereen te kunnen bereiken, zijn er voor verschillende uiteenlopende werkplekken en openbare ruimtes gepaste producten en diensten. Want iedereen verdient een hygiënische en gezonde omgeving en die begint eerst en vooral bij onszelf en bij een goede handhygiëne. En het is deze zienswijze die we terugvinden bij deze Deb Instant Desinfectiezeep, een zienswijze waar wij als webshop alleen oprecht trots over kunnen zijn.

Bewezen doeltreffend en veilig in gebruik

De Deb InstantFOAM is bewezen doeltreffend en veilig in gebruik. Een 48hr Single Patch Test heeft namelijk dermatologisch bewezen dat het desinfectieschuim niet irriteert. Ook is Deb InstantFOAM getest en goedgekeurd door een toxicoloog. Deb InstantFOAM is zelfs bewezen hypoallergeen. Meer nog: met behulp van een Corneometer® is bewezen dat Deb InstantFOAM het vochtigheidsniveau op de handen net verhoogd bij een gebruik van zes keer per dag gedurende vijf dagen. Wel is aanraking met de ogen te vermijden. Bij aanraking is het belangrijk om de ogen onmiddellijk en gedurende tien minuten met water af te spoelen en om vervolgens medisch advies in te winnen.

Andere producttests (volgens de Sensory Analysis – Methodology – Triangle Test BS ES ISO 1420:2007) toonden dan weer aan dat Deb InstantFOAM geen geur overbrengt op voedsel. Ten slotte hebben tests aangetoond dat Deb InstantFOAM geen schadelijke effecten heeft op nitril- of latexhandschoenen, zowel bij gebruik op als onder de handschoenen.

  • Uiterst effect desinfectiezeep
  • Bruikbaar zonder toevoeging van extra water
  • Doodt 99,999% van alle bacteriën
  • Geschikt voor gebruik met nitril- en latexhandschoenen
  • Geschikt voor regelmatig dagelijks gebruik
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »