• Johnson Professional (Deb) Deb Instantfoam Complete (1L)

Deb Instantfoam Complete (1L)

Deb InstantFOAM Complete is de eerste handdesinfectieschuim op alcoholbasis dat zowel virusdodend als bacteriedodend werkt. Dit desinfectiemiddel wordt zeer veel in ziekenhuizen gebruikt waar hygiëne hoog in het vaandel moet staan.
Artikelnummer:
8454845698
Levertijd:
1 à 2 dagen
€27,68
Prijs per stuk.
Excl. BTW.

Deb InstantFOAM Complete

Deb InstantFOAM Complete is de eerste handdesinfectie schuim op alcoholbasis dat zowel compleet virus dodend als bacteriedodend is. en combineert en is daarom uiterst geschikt als oplossing voor alle desinfectie behoeftes. 

De gepatenteerde Deb Foam Technology zorgt ervoor dat de unieke vloeistof, zonder parfum en zonder kleurstoffen, verdeeld wordt als een zacht gestructureerd schuim. Het is ontworpen om te worden gebruikt zonder water en biedt een totaaloplossing voor handdesinfectie waarbij veiligheid en gebruiksvoorkeur worden gecombineerd met een uiterst doeltreffende breedspectrum biocidewerking.

Deb InstantFOAM Complete doodt 99,999% van de meeste kiemen in 30 seconden.

Gebruik Deb InstantFOAM Complete

Voor algemeen hygiënisch gebruik, 1-2 dosissen rechtstreeks aanbrengen op de schone handen en goed inwrijven in alle delen van de handen gedurende 30 seconden (40 seconden voor compleet virusdodende werking).

Voor hygiënische handdesinfectie overeenkomstig EN1500, 3 ml aanbrengen en gebruiken zoals hierboven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »