Stap binnen in een wereld waar milieubewuste horeca rietjes

  • Geplaatst op
  • Door Joep
  • 0
Stap binnen in een wereld waar milieubewuste horeca rietjes

Stap binnen in een wereld waar milieubewustzijn de norm is, waar onze cocktail- en frisdrankervaringen op zonnige terrassen worden verbeterd door het gebruik van milieuvriendelijke rietjes. L

Een wereld waar milieubewustzijn de norm is.

Stap binnen in een wereld waar milieubewustzijn de norm is, waar onze cocktail- en frisdrankervaringen op zonnige terrassen worden verbeterd door het gebruik van milieuvriendelijke rietjes. Les Nouvelles Straws presenteert rietjes vervaardigd uit biomateriaal afkomstig van suikerriet, een hernieuwbare bron. Voor meer details over de samenstelling, zie het gedeelte over de compositie.

 

De rietjes zijn vrij van giftige stoffen, met name de schadelijke componenten van plastic uit aardolie en zelfs PFAS, de bekende "eeuwige" verontreinigende stoffen die vaak voorkomen in rietjes, vooral in kartonnen varianten.

 

Wat de rietjes echt bijzonder maakt, is dat ze 100% composteerbaar zijn bij kamertemperatuur, en dus geschikt zijn voor thuiscompostering. Er is geen behoefte aan verhoogde temperaturen of specifieke omgevingen; onze rietjes breken binnen enkele weken volledig af zonder enig residu. Laboratoriumanalyses volgens de NF T 51 800-norm tonen aan dat ontbinding binnen een maand mogelijk is, en we voeren regelmatig tests uit om deze eigenschap te waarborgen.  Klik op de link om ze te proberen en te bestellen. Les novelles Pailles rietjes.

 

Bovendien zijn onze rietjes herbruikbaar. Ze kunnen keer op keer in de vaatwasser worden geplaatst, waardoor je geniet van meerdere drinkmomenten zonder afbreuk te doen aan hun functionaliteit. Onze rietjes zijn getest volgens de norm NF EN 12875-1, waarbij ze gedurende 50 wascycli geen enkele verslechtering vertonen.

 

Kortom, onze rietjes belichamen verantwoordelijkheid, zowel voor het milieu als voor de gebruikerservaring.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »