ONIS. Het nieuwe merk met de bekende glazen van Libbey

  • Geplaatst op
  • Door Joep
  • 0
ONIS. Het nieuwe merk met de bekende glazen van Libbey

ONIS. Het nieuwe merk van de bekende Libbey glazen.

 

ONIS. Het nieuwe merk van de bekende glazen van Libbey.

 

ONIS is het nieuwe merk van twee Europese glasmakers, die authenticiteit en uniekheid hebben gebracht in de glasproductie. Doorgaan met het ontwerpen van uitgesproken glazen met een statement naar bars, hotels en restaurants, inspirerende professionals om waarde toe te voegen aan drankcreaties. Alle details tellen bij het creëren van die ultieme drinkervaring, waarbij het glas de finishing touch is!

ONIS heeft altijd het juiste glaswerk. Van duurzame stukken die praktisch in gebruik zijn en voldoen aan de hoogste professionele normen tot iconische klassiekers die stijlvol passen bij alle locaties, wat resulteert in de perfecte serve.

Met ONIS Xtratuff-behandeling hoef je geen concessies te doen aan sterkte. De behandeling die op het bovenste deel van het glas is toegepast, zorgt voor stevigheid, duurzaamheid en meer weerstand tegen breuk. Dit is erg handig voor stapelbaar glaswerk, dat bestand moet zijn tegen de slijtage van het dagelijks leven.

Ben jij al bekent met de nieuwste serie van Onis? De Onis New Era collectie is stapelbaar en veelzijdig in te zetten in de horeca maar heeft ook prachtige cocktail glazen die in elke bar niet misstaan.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »